Kategori De bästa recepten

Endive recept
De bästa recepten

Endive recept

Hej alla, jag är Misya, eller Flavia Imperatore, jag är 34, gift med Ivano och Elisa mamma, jag är napolitansk, älskare av resor, god mat och utmärkt sällskap.

Läs Mer

De bästa recepten

Majshundar

Majshundar är en av de mest typiska amerikanska gatamatarna, de är frankfurters spända i träpinnar, täckta med en smet av majsmjöl, stekt och serveras med olika såser. Jag har sett och granskat dem hundratals gånger men trots att jag var nyfiken hade jag aldrig smakat på dem ännu. Förra veckan såg jag det öppna paketet med majsmjöl i skafferi och jag hade några stora frankfurters i kylen så jag bestämde mig för att prova dem.
Läs Mer
De bästa recepten

Aosta Valley kotletter

Recept Cotolette alla valdostana av 06-03-2016 Uppdaterad 23-05-2016 Cotolette alla valdostana (eller kotletter alla valdostana) är en läcker andra pakt baserad på kött, en slags cordon bleu typisk för traditionen med regional mat Valle d & 39; Aosta. Köttet som används för detta preparat är kalvkött och fyllningen inkluderar kokt skinka och fontina, ost från dalen par excellence, en fantastisk blandning av smaker;) På den här söndagen i mars är ett sådant recept idealiskt, Aosta Valley kotletter de är beredda på kort tid och kommer att vinna dig över sin smak och till och med barn kommer att uppskatta det mycket;) I morse börjar jag långsamt, frukost och dubbelt kaffe i sängen, en tidningsläsning och 2 bortskämmer med en fläck, väntar på Ely att vaken för att bestämma vad du ska göra idag, jag lämnar dig till receptet och önskar dig en söt söndag.
Läs Mer
De bästa recepten

Avokado frites

Avokado frites recept från 04-06-2019Avocado pommes frites är söta panerad och stekt avokadopinnar med citrussmak. Det är ett amerikanskt recept, kaliforniskt för att vara exakt, idealiskt att förbereda för att ta en original aptitretare till bordet eller att servera som fingermat, för en aperitif med vänner.
Läs Mer
De bästa recepten

Philadelphia pizzor

Philadelphia pizzor recept från 06-05-2009 Uppdaterat 11-11-2015 Detta recept på Philadelphia pizzor var galen för en tid sedan på forumet. Vid min mans födelsedagsmiddag bestämde jag och Elena att prova detta recept genom att förbereda Philadelphia-pizzorna som aptitretare, de kom ut väldigt söta, liksom väldigt mycket bra.
Läs Mer
De bästa recepten

Sommarsallad

Recept Sommarsallad den 09-08-2016 Uppdaterad 09-08-2016 Sommarsalaten är den klassiska salladen som ska tillagas som en enkelrätt på sommaren, när det är för varmt både för att komma i köket och att äta kokta saker. familjen gör det annorlunda, det här är receptet (om det kan definieras som sådant) som vi följer mitt hus: med majs, tonfisk, mozzarella och hårtkokta ägg.
Läs Mer
De bästa recepten

Kaffekaka och makron

Kaffe- och amarettikakan är en mjuk och doftande efterrätt som serveras efter lunch eller som ett mellanmål för att följa kaffe;) Flickor, oavsett om det är en födelsedag eller ett speciellt tillfälle eller en enkel lördag eftermiddag, att förbereda en efterrätt för mig är alltid en avkopplande ögonblick. Jag älskar att skämma bort dem runt mig med en söt som är förberedd med mina händer och från de tal som Elisa håller till mig, tror jag att hon överför samma sak till henne också.
Läs Mer
De bästa recepten

Thermomix färsk äggpasta

Thermomix färskt äggpastarecept av 04-30-2015 Uppdaterad 04-09-2018 Färsk äggpasta kräver endast tre ingredienser och en snabb deg, om den uppenbarligen är gjord med Thermomix. När du väl har tagit med dig en bra tallrik färsk hemlagad äggpasta kommer du omedelbart att märka skillnaden, inte bara vid första smaken utan också vid första anblicken.
Läs Mer
De bästa recepten

Pigtails med yoghurt

Flätor med yoghurtrecept av 09-19-2016 Uppdaterad 09-29-2016 Flätor med yoghurt är helt fantastiska croissanter, som du måste pröva till varje pris också! Det hade varit ett tag att jag hade bollen för att förbereda en brioche-deg med yoghurt inuti, men efter ett par misslyckade experiment hade jag gett upp.
Läs Mer
De bästa recepten

Erbazzone

Erbazzone recept från 11-03-2017 Uppdaterat 20-02-2018 Erbazzone är en typisk saltad paj från Emilia Romagna, mer specifikt från Reggio Emilia. E & 39; sammansatt av två skivor med pasta och fyllda med chard (ibland i kombination med spenat), ägg, lök, bitar av bacon och massor av parmesan.
Läs Mer
De bästa recepten

Kyckling med lime

Recept Kyckling med kalk 11-21-2012 Uppdaterad 31-05-2016 Med kycklingen med kalk går vi vidare till ett avgjort mindre traditionellt recept och mycket snabbare att göra, en snabb och välsmakande andra rätt som du kan servera med basmatiris och därmed erhålla en enda skål. Ledsen om jag inte är mycket närvarande på bloggen idag men jag har min vän Flavia som gäst i mitt hus, som gör en full fördjupning med oss ​​på kontoret för ett nytt jobb och jag njuter av min fritid med henne.
Läs Mer
De bästa recepten

Glass muffins

Glassmuffinsrecept av 06-08-2018 Uppdaterad 30-09-2018 Glassmuffins är mitt senaste godisexperiment! Här används glassen direkt för degen och inte som en fyllning, tillsammans med mjöl, bakpulver och florsocker. Jag hade redan förberett en liknande kaka förra året, glasskakan, men i år återvann jag glassen för att få mjuka och välsmakande muffins.
Läs Mer
De bästa recepten

Amaranth-recept

Hej alla, jag är Misya eller Flavia Imperatore, jag är 34 år gammal, gift med Ivano och Elisa mamma, jag är napolitansk, älskare av resor, god mat och utmärkt sällskap.
Läs Mer
De bästa recepten

Min lilla ponnykaka

Förbered de 2 madeirakakorna enligt steg-för-steg-receptet. Förbered mjölkgrädden i en tjockbotten kastrull, bringa mjölken till koka med honung och vaniljessens. Så snart mjölken har nått kokpunkten, stäng av värmen och tillsätt majsstärkelse och siktet socker.
Läs Mer
De bästa recepten

Persika- och mascarpon-syrta

Recept Tart med persikor och mascarpone från 19-09-2011 Uppdaterad 13-03-2017 Syran med persikor och mascarpone är & 39; en säsongsbetonad dessert som är lätt och snabb att tillaga och med en mycket känslig smak. Som bas för tårta valde jag att använda smördeg, för & 39; Jag hade en rulle i kylen och hade lite tid, men om du föredrar kan du använda det klassiska kakortrimmet som tårtor vanligtvis förbereds för att fylla den söta smaken på persikorna smälter med den av den delikata mascarpone-grädden och allt gör denna tårta verkligen super.
Läs Mer
De bästa recepten

Guacamole

Guacamole (från ahuacato = avokado, i Aztec och molli = sås) är den berömda mexikanska såsen vars ursprung går tillbaka till den aztekiska traditionen. Det ursprungliga guacamole-receptet omfattade en enkel avokadopuré i kombination med limesaft och salt (också viktigt för att undvika oxidation av frukten), beredd endast med användning av molcajete (en typisk mexikansk murbruk och stöt).
Läs Mer
De bästa recepten

Salt prat

Saltpratrecept av 02-02-2016 Uppdaterat 29-05-2017 Dagens recept är det som gör saltprat, en upplysning som jag hade för några dagar sedan. Jag såg att det faktiskt är ett existerande recept, det finns olika versioner på nätet, jag anpassade helt enkelt mitt recept för sötprat och ströde dem med riven parmesan istället för florsocker;) De är perfekta för en aperitif med vänner, eller för ditt karnevalfest, att äta ensam eller serveras för att följa kött och ost eller vad du än föredrar.
Läs Mer
De bästa recepten

Julkanapor

Receptjulkanapor från 09-12-2016 Uppdaterad 09-03-2018 Julkanapor ger glädje till bordet och du kan också njuta av att göra dem :) Även i år har jag & 34; orkar & 34; lite grann tillsammans med flickorna på kontoret för att förbereda några delikatesser, har vi valt att ge våra kanapor former av julgran, snögubbe och jultomten, söt är det inte?
Läs Mer
De bästa recepten

Dumplings av zucchini och Ricotta

Recept Courgette och ricotta köttbullar från 03-08-2017 Uppdaterad 03-08-2017 Courgette och ricotta köttbullar är en välsmakande andra maträtt som är mycket lätt att tillverka. De framställs med riven rå courgetter som ska kombineras i en blandning av ricotta, ost, druvor och basilika, innan de kokas i ugnen.
Läs Mer
De bästa recepten

Panna cotta med jordgubbgelé

Recept Panna cotta med jordgubbgelé av 27-08-2015 Uppdaterad 28-09-2015 Denna Panna cotta med jordgubbgelé är en färsk och riktigt läcker skeddessert. Jag vet att det inte är lätt att hitta jordgubbar under denna period, men att få denna kontrast av färger så ljusa, alternativt kommer bären att vara bra.
Läs Mer
De bästa recepten

Majonnäsrecept

Hej alla, jag är Misya eller Flavia Imperatore, jag är 34, gift med Ivano och Elisa mamma, jag är från Neapel, en älskare av resor, god mat och utmärkt sällskap.
Läs Mer